L’Amateur del Vilafranca suma 15 de 15 a casa després de superar el Catí (2-1)

544

Victòria per 2-1 del Vilafranca davant del Catí el passat diumenge 27 de novembre. Els vilafranquins han guanyat els 5 partits que han jugat al Serrito.

L’11 inicial el van formar Rubén, Nicolas, Hector, Victor Garcia, Jorge Gil, Angel, Adrian Gil, Ramon, Borja, Miguel i Gonzalo.

També van jugar Andreu, Ivan i Edo.

El partit va tindre poques ocasions de gol, amb un Catí bastant defensiu amb 5 defenses i als vilafranquins els va costar crear perill sobre la porteria rival.

Al minut 29 una centrada-xut de Jorge Gil es convertia en l’1-0 resultat al descans.

A la segona part, el Catí va apretar durant uns 20 minuts als vilafranquins, sense massa perill, pero Angel al 72 en un xut des de la frontal establia el 2-0. Als darrers minuts, el Catí es va quedar amb 10, els vilafranquins van poder marcar el 3-0 pero en una falta al descompte, els visitants van marcar el definitiu 2-1.

El proper partit serà a La Pobla Tornesa el diumenge 4 de desembre a les 16’15 hores.