L’Amateur del Vilafranca suma 1 punt al Pla de Mig Ull de Cinctorres (2-2)

611

DiaDia

Esportiu Cinctorrà i Vilafranca van empatar a 2 gols al derby comarcal disputat al Pla de Mig Ull de Cinctorres el passat dissabte 9 de desembre.

D’inici van jugar Adrian Monfort, Nicolas, Hector, Mateiu, Jorge, Pablo Pitarch, Andreu, Enric Conesa, Toni, Adrian Gil i Edo.

També van participar Bruno, Pau Roda, Ivan i Sergi.

A la primera part els vilafranquins van ser superiors i van tindre moltes ocasions de gol.

El Cinctorrà s’avançava al marcador al minut 24 i Edo feia l’1-1 a 9 minuts del descans.

A la segona part el joc es va equilibrar. Els locals marcaven el 2-1 de penal molt protestat al minut 71. Els vilafranquins van buscar la porteria rival i Edo al minut 89 aconseguia el definitiu 2-2.

El proper dissabte 16 de desembre a les 16h, els de Paco Abellan i Alex Tena tancaran el 2017 com a locals davant el Borriol B al camp del Serrito.