L’Amateur del Vilafranca s’imposa al Vilafamés amb 4 gols de Miguel i 1 de Borja (5-3)

551

Quarta victòria en quatre partits com a local per al CF Vilafranca després de derrotar per 5-3 al Vilafamés el passat diumenge 13 de novembre al Camp del Serrito.

L’11 inicial el van formar Ruben, Enric Beltran, Hector, Andreu, Jorge Gil, Ivan, Adrian Gil, Porcar, Borja, Miguel i Gonzalo.

També van jugar Nicolás, Mateu i Pablo Andrés.

El partit va tindre un ritme frenètic als primers 20 minuts, reflexant el marcador un 3-1 amb un hattrick de Miguel. Al minut 29 el Vilafamés feia el 3-2 resultat al descans.

A la segona part el Vilafamés va dominar bona part del periode i al minut 73 arribava el 3-3. 1 minut després Miguel feia un golàs des de fora de l’area que va fer traure els mocadors al públic. Als darrers minuts, els vilafranquins es van defensar amb ordre i aprofitant la contra, Borja al 93 establia el definitiu 5-3.

El proper partit serà al Camp del Vinromà el dissabte 19 de novembre a les 16’30 hores.