L’Amateur del Vilafranca s’imposa al Cinctorrà al derby comarcal (3-2)

644

Segona victòria de la temporada a casa per a l’Amateur del Vilafranca després de guanyar per 3-2 a l’Esportiu Cinctorrà el diumenge 14 d’abril.

D’inici van jugar Adrian Monfort, Bruno, Hector, Andreu, Nicolas, Ivan. Sergi, Adrian Gil, Nicolas, Gabi i Borja.

També van jugar Edo, Pau i Pablo Pitarch.

La primera part va ser de domini vilafranquí i els visitants només crearien cert perill a pilota parada.

L’1-0 va arribar al minut 22 després d’un penal sobre Jorge que marcava Andreu.

A 1 minut per al descans, una bona jugada col·lectiva la culminava Adrian Gil per fer el 2-0.

A la segona part, els cinctorrans van eixir amb ganes d’intentar retallar distàncies al marcador. Al Vilafranca li va faltar conexió amb els davanters i tindria poques ocasions. Al minut 75 el Cinctorrà marcava el 2-1 i 5 minuts després Gabi pareixia sentenciar el partit fent el 3-1. Pero els visitants aconseguien el 3-2 i els locals van tindre que patir fins al final. Edo va tindre el 4-2 pero el seu llançament va eixir alt.

El proper partit serà a Cabanes davant el Benlloch el cap de setmana del 27 i 28 d’abril.