L’Amateur del Vilafranca sense opció amb el Benlloc (0-4)

702

Dura derrota a casa del Vilafranca davant el Benlloc en la vesprada del dissabte 16 d’octubre, es van esborrar les bones sensacions dels darrers dos partits.

L’11 inicial el van formar Mihai, Eric, Andreu, Victor Garcia, Jorge, Javi Nadal, Adrian Gil, Jorge Porcar, Sergi, Borja i Gonzalo.

També van jugar Pau, Gabi, Jaime, Nicolas i Ivan.

Els vilafranquins van arribar en cert perill a l’àrea rival als primers 10 minuts, pero no va poder concretar rematades clares.

El Benlloc anotava el 0-1 al minut 12 i acabarien sentenciant el partit amb 2 gols en 6 minuts entre els minuts 35 i 41.

A la segona part, els visitants van estar ordenats al terreny de joc, davant un conjunt vilafranquí que ho va intentar sense encert incluit un rebot d’un defensa rival que va anar al pal.

Al minut 77 en un corner, el Benlloc feia el definitiu 0-4.

El proper partit serà a Catí, segurament diumenge 24 d’octubre a les 16’15 hores.