L’Amateur del Vilafranca s’emporta el derbi de proximitat amb el Benassal i es manté primer a la classificació (3-1)

33

Victòria important del CF Vilafranca en el derbi de proximitat davant el Benassal per 3-1 en la vesprada del dissabte 19 d’octubre.

D’inici van jugar Efren, Enric Beltran, Mateu, Isaac, Nico, Enric Monfort, Adrian Gil, Hector Bayot, Borja, Edo i Gonzalo.

També van participar Jaime, Fernando, Ramon, Hector i Pablo Andrés.

Els vilafranquins van ixir molt bé al partit i en una jugada d’estratègia Enric Monfort marcava l’1-0 al minut 11. El Benassal a la primera part va estar molt incòmode al terreny de joc. Els vilafranquins van tindre més el baló encara que sense més ocasions clares.

A la segona part, els canvis van millorar als visitants que tindrien algunes opcions de marcar com una falta directa i posterior rematada amb grans intervencions d’Efren. Els locals sentenciaven el partit amb els gols d’Adrian Gil i Enric Beltran als minuts 60 i 70 i el Benassal faria el 3-1 després d’un còrner al minut 84.

Així gran ambient al Serrito amb unes 400 persones a la grades, també gent de Benassal i de pobles de la contornada.

Els vilafranquins seguixen al capdamunt de la classificació i el proper divendres 25 d’octubre jugaran a l’Agustin Sancho de Benlloc.