L’Amateur del Vilafranca segueix sense puntuar després de perdre a Catí (4-2)

681

L’Amateur del Vilafranca encara no ha sumat cap punt després perdre 4-2 el passat dissabte 23 d’octubre a Catí.

L’11 inicial va estar format per Mihai, Nicolas, Victor Garcia, Javi Nadal, Jorge, Pau, Adrian Gil, Enric Beltran, Ivan, Borja i Gabi.

També van jugar Gonzalo, Sergi, Eric i Jorge Porcar.

Primera part sense massa ocasions de gol. El Catí aprofitava les que tenia als minuts 39 i 41 per marxar 2-0 al descans.

A la segona part, el Catí feia el 3-1, Jorge Porcar marcava el 3-1. Després els locals anotaven el 4-1 i Enric Beltran posava el 4-2 definitiu. A poc del final, Jorge Porcar enviava una pilota al travesser.

El proper partit dels vilafranquins serà aquest diumenge 31 d’octubre a les 16’30 davant el Benicarló Base Futbol a Benassal complint el partit de tancament del Camp del Serrito.