L’Amateur del Vilafranca recupera els punts perduts de la setmana passada superant el Rafalafena a Castelló (2-3)

101

Victòria molt important del CF Vilafranca, la primera a domicili de la temporada, 2-3 al camp del Rafalafena a Castelló.

L’11 inicial el van formar Efren, Enric Monfort, Hector, David Deusdad, Nicolas, Adrian Gil, Ramon, Ayoub, Pablo Andrés, Miguel i Marc.

També van jugar Borja, Edo, Hector Bayot, Luis Mor i Isaac.

Els vilafranquins van ixir molt ficats al partit i Marc va poder marcar al primer minut. Al minut 10 una gran assistència de Marc la culminava Pablo Andrés per marcar el 0-1 picant la pilota per damunt del porter. El Rafalafena no va tindre massa accions de perill i els vilafranquins marcaven el 0-2 a poc del descans obra de Nicolas.

A la segona part, els locals van ixir en força i en un gran gol de falta directa aconseguien l’1-2 al minut 52. El partit va tindre molt de ritme en esta segona part i els vilafranquins a la contra aconseguien fer mal encara que sense massa encert. Miguel va fer l’1-3 al minut 77 pero els vilafranquins encara tindrien que patir perque al minut 84 el Rafalafena marcava el 2-3. Als darrers minuts molta balonada dels locals amb i el Vilafranca enviava una pilota al pal.

Així, els de Toni Mallen, Roberto Prades i Alex Tena, recuperaven els punts perduts a casa davant el Xert. Ara l’equip afrontarà dos partits seguits al Serrito davant el Torreblanca i el Traiguera.