L’Amateur del Vilafranca perd per la mínima a Traiguera tot i fer un bon partit (2-1)

159

El CF Vilafranca va marxar de buit de la seua visita al camp El Colomer de Traiguera, perdent 2-1 davant del quart classificat.

L’11 inicial el van formar: Efren, Nicolas, Hector, Enric Monfort, Isaac, Andreu, Ayoub, Ramon, Miguel, Edo i Borja.

També van jugar Hector Bayot, Pablo Edo, Ivan i David Ahicart.

Després d’uns minuts de tanteig, el marcador es va moure als minuts 15 i 20 quan s’avançava el conjunt local i després Borja marcava l’1-1.

A la segona part, les ocasions de gol van ser escases fins al darrer tram. El Traiguera marcava el 2-1 en una acció a la qual es va reclamar una possible falta sobre Nicolas, era el minut 68. D’ací al final, els vilafranquins van avançar línees i els locals tindrien ocasions en ràpids contraatacs pero es van trobar amb un gran Efren. Amb el temps complit, després de diversos rebots a l’àrea, Borja va tindre el 2-2 pero el porter enviava la pilota a còrner.

El proper partit serà al Serrito davant l’Esportiu Vila-real el dissabte 18 de novembre a les 18’30 hores. Abans jugarà el juvenil del Renomar Els Ports davant el Vinaròs A a les 16 hores.