L’Amateur del Vilafranca perd per la mínima a Torreblanca (2-1)

130

Segona derrota seguida fora de casa per la minima del CF Vilafranca després de perdre 2-1 a Torreblanca el diumenge 5 de novembre.

L’11 inicial el van formar Efren, Nicolas, Hector, Enric Monfort, Jaime, Isaac, Ayoub, Ivan, Ramon, Miguel i Borja.

També van jugar Hector Bayot, David Ahicart i Pablo Andrés.

En un partit bastant igualat, els vilafranquins es van poder avançar al marcador amb una falta directa de Ramon que va anar al travesser i un xut de Miguel que el porter enviava a corner. Els locals a poc del descans van tindre una clara ocasió amb rematada alta en àrea menuda.

A la segona part, els locals farien l’1-0 al minut 49. Després d’uns minuts de major domini local, el Vilafranca empatava el partit amb un gol de Miguel des de fora de l’àrea, era el minut 66. El Torreblanca va traure una falta ràpida i després de vàries combinacions l’acció acabaria en el 2-1, a 12 minuts del final. Els visitants van tindre el 2-2 en una jugada en la que el porter tocava fora de l’àrea amb les mans el remat a porta de Pablo Andrés, quasi sobre el minut 90.

El proper partit serà a Traiguera el dissabte 11 de novembre a les 18’30 hores.