L’Amateur del Vilafranca perd per golejada amb el Vall d’Alba (1-6)

668

L’Amateur del CF Vilafranca continua sense puntuar com a local i el diumenge 14 de novembre perdia 1-6 amb el Vall d’Alba.

L’11 inicial va estar format per Mihai, Nicolas, Eric, Javi Nadal, Victor Garcia, Jorge Gil, Andreu, Ivan, Enric Beltran, Borja i Gonzalo.

També van jugar Gabi, Alejandro i Sergi.

Els vilafranquins van comptar amb nombroses baixes, alguns d’ells jugadors importants al centre del camp.

El Vall d’Alba va demostrar ser junt al Rosell l’equip candidat a l’ascens a Primera Regional, jugadors molt destacats a les bandes i davanters certers en la rematada.

Al descans es va arribar amb 0-2, si bé el Vilafranca va tindre 3 clares ocasions de gol amb Borja i Gonzalo que no va poder materialitzar.

A la represa, dues errades del Vilafranca en defensa deixaven un clar 0-4 al minut 50. D’ahí al final els locals van disposar d’ocasions amb bones aturades del porter visitant. Victor Garcia de cap a un corner feia l’1-5 i al minut 91 arribaria el definitiu 1-6.

El proper partit serà també al Serrito davant l’Albocàsser, diumenge 21 de novembre a les 16h.