L’Amateur del Vilafranca perd davant un pràctic Salsadella (0-2)

656

Derrota 0-2 de l’Amateur del Vilafranca al Serrito davant el Salsadella el passat diumenge 12 de desembre.

D’inici van jugar Enric Segura, Nicolas, Javi Nadal, Victor Garcia, Jorge, Andreu, Ivan, Adrian Gil, Borja, Gabi i Gonzalo.

També van jugar Mihai, Ramon, Eric, Alejandro i Enric Beltran.

Els vilafranquins van poder avançar-se al marcador amb un remat de cap de Nicolás que va eixir desviat.

En la segona aproximació a l’àrea vilafranquina, el Salsadella feia el 0-1.

A poc dels descans Borja tenia una clara ocasió pero el seu xut fluix i centrat l’aturava el porter visitant.

A 1 minut del descans, bot neutral prop de l’àrea local i els jugadors visitants estaven més llestos fabricant una jugada que acabaria en el 0-2.

A la segona part, els 2 equips van tindre ocasions per marcar, amb 2 bones parades de Mihai.

El proper partit serà al camp de l’Orpesa B el divendres 17 de desembre a les 21h, últim partit del 2021.