L’Amateur del Vilafranca perd amb l’Albocàsser amb poca sort a les àrees (0-3)

666

Nova derrota del Vilafranca a casa, en aquest cas davant l’Albocàsser per 0-3 al Serrito el diumenge 21 de novembre.

D’inici van jugar Mihai, Eric, Javi Nadal, Mateu, Jorge Gil, Pau, Adrian Gil, Jorge Porcar, Nicolas, Borja i Gonzalo.

També van jugar Ivan, Victor Garcia, Ramon, Jaime i Andreu

L’Albocàsser marcava al minut 7 en la seua primera aproximació. El Vilafranca va tindre 4 clares oportunitats amb accions de Nicolas, Jorge Porcar, Borja i Gonzalo que no va poder materialitzar.

A la segona part, l’Albocàsser es va quedar amb 10, el colegiat pitava un penal molt discutit en contra dels vilafranquins que significava el 0-2. D’ací al final els locals van seguir atacant amb una pilota al pal de Borja i al refús Jaime marcava, sent anulat el gol per fora de joc molt protestat. A 6 del final, l’Albocàsser marcava el definitiu 0-3.

El proper partit serà a Vilafamés, possiblement el dissabte 27 de novembre a les 16h.