L’Amateur del Vilafranca perd amb el Llutxent al Serrito i tindrà que guanyar a la tornada per conseguir l’ascens (0-1)

272

Derrota per la mínima del CF Vilafranca al Serrito, 0-1, davant el conjunt valencià del Llutxent al partit d’anada de la promoció d’ascens a Primera Regional que la propera temporada passarà a denominar-se Segona Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana.

L’11 inicial el van formar Ruben, Enric, Andreu, Nicolas, Jaime, Ivan, Adrian Gil, Jorge Porcar, Borja, Edo i Pablo Andrés.

També van jugar Gonzalo, Jorge Gil, David Ahicart i Pau.

Després d’uns primers minuts de tempteig Edo va poder marcar l’1-0 i els visitants també van tindre alguna aproximació perillosa. Prop del descans, es senyalava un penal a favor dels visitants per mà, que va ser protestada. Ruben aturava el llançament enviant la pilota a còrner.

A la segona part, el partit va seguir una tònica pareguda, sense massa ocasions clares de gol. Al minut 69 altre penal en contra del locals va significar el 0-1. Als darrers minuts, gran esforç dels vilafranquins per no encaixar altre gol que haguera posat més complicada l’eliminatòria.

Així, aquest dissabte 3 de juny a les 18’30 hores es jugarà el partit de tornada al Camp La Plana de Llutxent. Els de Toni Mallen, Roberto Prades i Alex Tena tindran que guanyar el partit, amb 0-1 hi hauria pròrroga i possible tanda de penal, la resta de victòries donarien l’ascens pel valor doble dels gols fora de casa.