L’Amateur del Vilafranca perd amb el Canet en un partit marcat per la polèmica arbitral (1-2)

704

Derrota per 1-2 de l’Amateur del Vilafranca el passat dissabte 5 de juny davant el Canet.

L’11 inicial el formaven Kameni, Nicolas, Hector, Victor Garcia, Jorge, Javi Nadal, Adrian Gil, Diego, Hamid, Borja i Hassan.

També van jugar Gabi, Andreu, Pau i Gonzalo.

La primera part va tindre poques ocasions, la més clara un llançament llunyà de Borja que va ixir fora per poc.

Va haver una jugada polèmica que podia ser roja per entrada del porter a Hamid fora del area pero el colegiat senyalava un més que dubtòs fora de joc.

A la reanudació, Borja feia l’1-0 pero la defensa es va despistar a l’hora de defensar un corner i el Canet marcava l’1-1. Després l’arbit no senyalar dos clars penals per al Vilafranca amb una acció sobre Borja que va traure 1 metre fora de l’àrea i altra acció amb mà a llançament de falta de Diego. En una contra Kameni era expulsat per falta fora de l’area, jugant Gabi de porter els últims minuts.

Un penal a favor dels visitants significava el definitiu 1-2, mentre Pau i Nicolas al descompte van tindre l’oportunitat d’empatar amb llançaments que ixien alts.

El proper partit serà a Albocàsser en data i hora per determinar.