L’Amateur del Vilafranca perd amb el Betxí tot i jugar una gran primera part (2-4)

60

L’Amateur del Vilafranca va caure derrotat per 2-4 davant el segon classificat Betxí al Serrito en la vesprada del dissabte 4 de maig.

L’11 inicial el formaven Efren, Enric Monfort, Hector, Isaac, Jaime, Nicolas, Ramon, Edo, Borja, Miguel i Marc.

També van jugar David Ahicart i Jordi.

Els vilafranquins van ixir molt ficats al partit, pero serien els visitants els que marcaven el 0-1 al minut 21. Dos minuts després, Miguel feia un gran gol amb cama esquerra per igualar el marcador. Al minut 33 una centrada de Miguel la rematava Marc per situar el 2-1. Als darrers minuts de la primera part, més ocasions vilafranquines que no es van poder materialitzar.

A la segona part, el Betxí va posar molt de ritme al partit i va aprofitar una indecisió defensiva per fer el 2-2, abans Edo va tindre el 3-1 en un llançament alt. Al minut 74 arribava el 2-3 i ja a la contra quasi al descompte el 2-4 definitiu.

Ara el Vilafranca ocupa posició de descens a falta de 2 partits. El primer d’ells serà al camp del ja campió Vall d’Alba, possiblement el dissabte a les 17h.