L’Amateur del Vilafranca perd als últims minuts a Vall d’Alba (3-1)

837

El CF Vilafranca va perdre al temps de descompte les opcions de puntuar al camp de l’Avenc de Vall d’Alba el passat diumenge 25 d’octubre, on finalment el marcador acabaria 3-1.

D’inici van jugar Hassan, Nicolas, Hector, Victor Garcia, Borja, Javi Nadal, Pau, Ivan, Adrian Gil, Hamid i Villa.

També van participar Gabi, Andreu, Sergi i Mihai.

Va ser un partit molt igualat que es va acabar decidint per xicotets detalls. Els locals es van avançar al minut 15 amb un gol de corner directe. Després Hassan va fer una bona intervenció mentre els vilafranquins també van tindre algua oportunitat.

A la segona part, major domini dels vilafranquins del minut 45 al 70, Gabi al 50 va marcar l’1-1 i després Javi Nadal i Borja van obligar al porter local a fer 2 bones parades. Del 70 al final anada i tornada a les porteries sense massa ocasions. El Vall d’Alba enviava balons directes a l’àrea i al minut 91 el porter vilafranquí feia una mala eixida, la defensa despejava de cap i el baló anava fora de l’area a un jugador del Vall d’Alba que marcaria aprofitant que el porter vilafranquí esvarava quan intentava aturar el llançament que no tenia massa perill. Al minut 94 arribaria de falta directa el definitiu 3-1.

Aixina bona imatge del conjunt vilafranquí en un camp que se li dóna prou mal a les últimes temporades.

El proper diumenge 1 de novembre, el Vinromà visitarà el Serrito a les 16h.