L’Amateur del Vilafranca perd als darrers minuts a Les Coves (3-2)

673

Derrota de l’Amateur del Vilafranca al Camp del Temple de Les Coves de Vinromà 3-2 en la vesprada del dissabte 2 d’octubre.

D’inici van ixir Mihai, Nicolas, Javi Nadal, Victor Garcia, Jorge Gil, Pau, Adrian Gil, Borja, Jorge Porcar, Enric Beltran i Gonzalo.

També van jugar Eric, Alejandro i Jaime.

Els vilafranquins van dominar la primera part i als 8 minuts Gonzalo feia el 0-1. També Gonzalo al minut 34 anotava el 0-2. Els visitants encara van tindre més arribades perilloses que no van poder concretar. El Vinromà va tindre alguna aproximació sense massa perill.

A la segona part, el Vinromà amb els canvis va guanyar molta força en atac i així després de 2 corners van aconseguir empatar el marcador. El Vilafranca va tindre una bona ocasió de Borja que el porter tocava per enviar a corner. Al 88, després d’un possible falta sobre Jorge Porcar no xiulada, jugada ràpida que acabaria en el 3-2.

El proper dissabte 9 d’octubre a les 17’30h al Serrito, segona ronda de La Nostra Copa, els de Javi Nadal rebran al Morella, equip de Primera Regional.