L’Amateur del Vilafranca perd al camp de l’Orpesa B (3-0)

635

Derrota per 3-0 de l’Amateur del Vilafranca al partit jugat a Orpesa davant l’equip B de la localitat el divendres 1 de novembre.

D’inici van jugar Adrian Monfort, Bruno, Hector, Mateu, Nicolas, Ivan, Adrian Gil, Gabi, Pau, Jorge Porcar i German.

També van jugar Alberto, Andreu, Manel i Sergi.

Els dos equips van voler tindre el control de l’esfèric i l’Orpesa B va aprofitar els balons llargs i les pilotes parades. Després d’un corner, arribaria l’1-0 al minut 10. Amb el pas dels minuts, els vilafranquins van dominar i German va tindre oportunitats per empatar, la més clara a l’eixida d’un corner quan un defensa despejava baix pals. A l’última jugada de la primera part, falta lateral i Hector marcava, anulant el gol l’àrbitre que decretava una posició de fora de joc molt dubtosa.

Quasi només començar la segona part, els locals feien el 2-0. Després l’Orpesa B es va defensar amb ordre i els vilafranquins van tindre poques opcions amb accions de Planell i Adrian Gil. Els locals van jugar molt al contraatac i anotaven el 3-0 definitiu al minut 75.

El proper partit serà al Serrito davant el Canet, diumenge 10 de novembre a les 16h.