L’Amateur del Vilafranca perd a l’últim minut a Penyíscola (1-0)

73

El CF Vilafranca va perdre 1-0 a Penyiscola en la nit del passat divendres 26 d’abril, una derrota que arribava al minut 97 de partit.

D’inici van jugar Efren, Enric Monfort, Hector, Isaac, Nicolas, Adrian Gil, Ramon, Ayoub, Borja, Miguel i Marc.

També va participar David Ahicart.

La primera part va ser bastant igualada amb molt de ritme, quasi sense interrupcions. Es va reclamar un penal que semblava prou clar sobre Miguel i el Penyiscola tindria l’opció més clara de gol en 2 vs 1 contra Efren que no van saber definir.

A la segona part, el domini vilafranquí va ser notable, disposant de fins a 5 o 6 clares ocasions per avançar-se al marcador, pero com es sol dir a l’argot futbolístic, qui perdona ho acaba pagant i en una falta lateral penjada a l’àrea vilafranquina els locals marcarien l’únic gol del partit, era el minut 97.

El proper partit per als vilafranquins serà al Serrito davant el Betxí, el dissabte 4 de maig a les 17’30 hores.