L’Amateur del Vilafranca no pot amb el Traiguera al Serrito (0-2)

67

Derrota per 0-2 de l’Amateur del Vilafranca davant el Traiguera en la vesprada del diumenge 8 d’abril.

L’11 inicial el van formar Efren, Enric Monfort, Hector, David Deusdad, Nicolas, Adrian Gil, Ayoub, Edo, Marc, Borja i Miguel.

També van jugar Isaac, Ramon i David Ahicart.

A la primera part li va costar molt al Vilafranca davant un conjunt visitant molt ben plantat al terreny de joc. El Traiguera va fer el 0-1 al minut 30 en la seua primera ocasió clara de perill. Edo va tindre l’opció de fer l’1-1 pero en posició forçada el seu xut va ixir alt.

A la segona part, els canvis van millorar al Vilafranca que va tindre 20 minuts molt bons, amb nombroses ocasions destacant un llançament de Ramon al travesser. Als darrers minuts, els vilafranquins van arriscar molt amb perilloses contres del Traiguera. Marc va poder fer l’1-1 al 90 pero la seua rematada de cap anava massa centrada a les mans del porter. Al 92 en un contraacat, penal a favor dels visitants que suposava el 0-2. Al 94, Miguel errava un penal a l’última acció del partit.

El proper partit per als vilafranquin serà al camp de l’Esportiu Vilareal, segurament el divendres 12 d’abril a les 21h.