L’Amateur del Vilafranca mereix més davant el Salsadella (1-2)

493

Derrota per 1-2 de l’Amateur del Vilafranca al Serrito davant el Salsadella en la ventosa vesprada del dissabte 23 de novembre.

L’11 inicial va estar format per Adrian Monfort, Ivan, Hector, Mateu, Nicolas, Jorge Porcar, Andreu, Adrian Gil, Manu Almeda, Edo i Borja.

També van jugar Pablo Mas, Sergi, Planell i Gabi.

Els vilafranquins van poder avançar-se al marcador cap als 10 minuts de joc amb un xut de Borja que el porter va poder enviar a còrner. El Salsadella va dominar un poc més la posesió en aquesta primera part i dos xuts del màxim golejador de la categoria significaven el 0-2 amb el qual s’arribaria al descans, el segon amb un poc de fortuna.

A la segona part, el Vilafranca va ser molt superior al seu rival, arribant a tindre fins 6 clares ocasions de gol amb bones parades del porter rival, només Sergi va ser capaç de vore porta al minut 70.

El proper partit serà al camp del Rosell, segurament diumenge a les 15’45.