L’Amateur del Vilafranca marxa de buit del derbi comarcal a Morella als darrers minuts (2-0)

177

Derrota als darrers minuts per 2-0 del CF Vilafranca al derbi comarcal jugat al camp de la Fàbrica Giner de Morella el passat diumenge 11 de febrer.

L’11 inicial el van formar Efren, Luis Mor, Hector, Enric Monfort, Nicolas, Adrian Gil, Ayoub, Hector Bayot, Borja, Edo i Marc.

També van jugar Ramon, Isaac i Miguel

A la primera part, les ocasions de gol van ser escases, tenint Marc i Edo les més clares per als vilafranquins.

A la segona part, l’equip local va tindre perill amb arribades per banda i 2 bones intervencions d’Efren. També el Morella enviava una pilota al travesser. Els vilafranquins van tindre en accions de Marc i Enric Monfort.

El derbi comarcal es decidia en dues accions a pilota aturada, un corner al minut 84 i un penal a l’última acció del partit posaven el 2-0 al marcador quan l’empat pareixia el resultat més just.

Destacar el desplaçament de l’afició vilafranquina, vora 200 persones van estar animant a l’equip.

El proper partit per als vilafranquins serà aquest dissabte 17 de febrer a les 16’30h al Serrito davant l’Atzeneta.