L’Amateur del Vilafranca manté el liderat tot i perdre a Catí (1-0)

222

Derrota per 1-0 del CF Vilafranca en la seua visita a Catí el passat dissabte 15 d’abril.

D’inici van jugar Ruben, Nicolas, Hector, Andreu, Jaime, Angel, Pau, Ramon, Borja, Miguel i Edo.

També van jugar Ivan, Adrian Gil, Mateu, Gonzalo i Pablo Andrés.

El partit va estar marcat pel fort vent. Els locals van tindre una ocasió molt clara als 30 segons de partit que Ruben enviava a corner. Els vilafranquins van jugar en contra del vent a la primera meitat i els va costar arribar a l’àrea visitant. El Catí es va quedar amb 10 per roja directa al minut 32.

A la segona part, el partit va seguir igualat amb ocasions per als dos equips. El Vilafranca també es va quedar amb 10 per expulsió d’Angel al minut 68. El Catí marcava l’1-0 al minut 88 i al 94 Nicolás enviava una pilota al travesser.

Ara queden 5 partits per acabar la lliga, 3 a casa i 2 de visitant, i els de Toni Mallen, Roberto Prades i Alex Tena son primers empatats a punt amb el segon. Aquest dissabte a les 18’30 partit al Serrito davant La Pobla.

Abans a les 15’30h jugaran els juvenils del Renomar Els Ports davant el Torreblanca, duel decisiu per la lliga de Segona Regional Juvenil a la qual li queden 3 jornades.