L’Amateur del Vilafranca inicia la pretemporada amb victòria a Castellnovo (2-3)

234

El CF Vilafranca jugava el seu primer partit de pretemporada a Castellnovo el passat dissabte 5 d’agost, on aconseguia la victòria per 2 gols a 3.

L’11 inicial el van formar Mihai, Nicolas, Andreu, Isaac, Jaime, Enric Monfort, Ivan, Ramon, Edo, David Ahicart i Pablo Andrés.

També van jugar Hector Bayot i Luis Mor.

Els vilafranquins es van desplaçar fins la localitat de l’Alt Palància amb nombroses baixes, pròpies d’un dissabte de principis d’agost.

Al minut 10 Pablo Andrés va fer el 0-1. Els visitants van tindre algunes ocasions per ampliar el marcador mentre el Castellnovo també va tindre alguna aproximació perillosa.

A la segona part, el Vilafranca van baixar un poc el físic i els locals van capgirar el marcador, pero als darrers minuts Pablo Andrés i Nicolas posaven el definitiu 2-3.

El proper partit de preparació serà aquest dijous 10 d’agost al Serrito davant el Combinat del Maestrazgo a les 20’30 hores.