L’Amateur del Vilafranca inicia la pretemporada amb 1 victòria i 2 derrotes

365
PUBLICITAT

L’Amateur del Vilafranca ha començat els seus partits de pretemporada amb 1 victòria i 2 derrotes.

Els jugadors dirigits per Javi Nadal es van imposar per 3-2 al Combinat del Maestrazgo, en un partit al qual marcaven Nicolas, Ramon i Gonzalo.

Aquest passat cap de setmana, els vilafranquins cedien 3-1 a Cinctorres i 4-2 a Albocàsser, donant-se la circumstància poc habitual que els gols eren anotats en pròpia porta per jugadors rivals.

L’equip compta amb moltes cares noves respecte a la temporada anterior, incorporant-se 5 jugadors per baix dels 21 anys, un d’ells juvenil de primer any.

El proper cap de setmana, el Vilafranca jugarà el Memorial Enrique Sancho a Benassal davant l’equip benassalenc a les 20h on buscarà fer un resultat suficient per a classificar-se per a la final d’un torneig del qual han sigut subcampions les dues darreres ocasions.

A més, el diumenge a les 17h hi haurà partit al Camp del Serrito davant l’Esportiu Cinctorrà.

L’inici de lliga està previst per al cap de setmana del 18 i 19 de setembre. També l’equip participarà a la Copa Mediterrània amb les rondes prèvies de la Copa del Rei, segurament l’equip rebrà un conjunt de categoria superior al Camp del Serrito.