L’Amateur del Vilafranca inicia la lliga golejant al Càlig i és el primer líder (6-1)

645

Magnífica estrena del CF Vilafranca a la lliga, després de derrotar per 6-1 al Càlig el diumenge 18 de setembre, amb aquesta victòria l’equip és el primer líder de la competició.

D’inici van jugar Rubén, Jaime, Hector, Victor Garcia, Nicolas, Angel, Adrian Gil, Ramon, Borja, Miguel i Gonzalo.

També van participar Andreu, Jorge Porcar, Ivan, Enric Beltran i Pablo Andrés.

Els vilafranquins es van posar 2-0 al marcador en 16 minuts amb els gols de Victor Garcia i Miguel. Després, el Càlig faria el 2-1 al minut 36 i tots dos equips van tindre alguna ocassió més per marcar.

A la segona part, els locals van dominar el partit. Miguel feia el 3-1 al minut 55. El Càlig es va quedar amb 10 per doble amonestació al minut 75 i els de Toni Mallén marcaven 3 gols més als darrers minuts obra de Ramon, Ivan i altre en pròpia porta.

Així, gran entrada al Serrito per veure l’equip després de les bones sensacions de la pretemporada.

El proper partit serà a Salsadella el dissabte 24 a les 17’00 hores.