L’Amateur del Vilafranca guanya per la mínima a Castelló (1-2)

708
Club de Futbol Vilafranca

DiaDia

Segona victòria de la temporada per al Amateur del CF Vilafranca després de guanyar 1-2 a Les Palmes Castelló al Camp Gaeta Huguet de Castelló en el matí del diumenge 22 d’octubre.

Alineació: Adrian Monfort, Alejandro, Andreu, Hector, Jordi, Sergi, Pau Pitarch, Nicolas, Adrian Gil, Edo i Javi.

També van jugar Pau Roda, Mateu i Ximo.

Gols: 1-0 (11), 1-1 Edo (51), 1-2 Nicolas (68)

Els vilafranquins van afrontar el partit amb diverses novetats en l’11 inicial, amb la titularitat en porteria d’Adrian Monfort i Sergi que reapareixia després de més d’un any fora dels terrenys de joc.

Les Palmes Castelló va eixir molt fort i s’avançava en el marcador al minut 11 de joc. Després els castellonencs van tenir oportunitats davant un conjunt visitant bastant desencertat.

A la segona part va arribar la reacció del Vilafranca, amb diversos canvis tàctics i el control del partit va ser total. Edo feia l’1-1 al minut 51, després Andreu enviava un xut al travesser i al minut 68 Nicolas marcava el 1-2 amb un golàs des de 30 metres.

Al tram final del partit, els de Paco Abellán i Alex Tena van poder sentenciar amb diverses ocasions.

El proper partit serà també a domicili, visitant el Camp del Porrejat d’Atzeneta el diumenge 29 d’octubre a les 16 hores.