L’Amateur del Vilafranca guanya a Vilanova (1-2)

285

El Vilafranca va tornar a guanyar lluny de casa, després de dues eixides sense aconseguir-ho. Així, els vilafranquins s’imposaven 1-2 a Vilanova el passat diumenge 12 de febrer.

L’11 inicial el van formar Ruben, Jaime, Andreu, Mateu, Enric Beltran, Nicolas, Adrian Gil, Ramon, Miguel, Borja i Edo.

També van jugar Ivan i David Ahicart.

Els vilafranquins van eixir ben plantats al terreny de joc i tindrien ocasions als primers minuts, arribant el 0-1 amb una jugada d’estratègia, remat d’Adrian Gil que finalment desviava Miguel a gol. Després el Vilanova va millorar tenint una doble oportunitat ben solventada per Ruben. A poc per al descans, Miguel enviava la pilota al pal i al rebot Borja xutava parant un jugador la pilota amb les mans pero l’arbit va considerar que ho havia fet amb el muscle.

A la segona part, oportunitats per als dos equips. Ruben va fer una gran intervenció per evitar l’empat amb una gran estirada. Al minut 76 contra ràpida entre Ramon, Borja i Edo que superava al porter amb un xut colocat per baix fent el 0-2.

Als darrers minuts, el Vilanova va penjar molts balons a l’àrea visitant i en una acció al minut 86 vindria l’1-2 després de no poder blocar un baló penjat Ruben i després l’arbitre anotaria el gol en pròpia porta a Jaime.

El proper partit serà davant el líder Atzeneta al Serrito, aquest dissabte 18 de febrer a les 19’30 hores.