L’Amateur del Vilafranca guanya a Vilafamés i augmenta a 3 punts la distància respecte al segon classificat (1-2)

362

El CF Vilafranca segueix amb la seua ratxa de victòries i el passat diumenge 26 de març s’imposava per 1-2 en la seua visita al camp de L’Estepar de Vilafamés.

D’inici van jugar Ruben, Nicolas, Andreu, Hector, Enric, Adrian Gil, Jorge Porcar, Edo, Miguel, Borja i Pablo Andrés.

També van participar Ramon, Gonzalo i Jaime.

Els vilafranquins van ixir molt bé al terreny de joc i Edo al minut va tindre una ocasió molt clara que el porter local refusava amb el peu. 3 minuts després va arribar l’1-0 en una jugada en la qual es va reclamar falta sobre Hector. Després Borja i Pablo Andrés van tindre bones oportunitats per fer el gol de l’empat.

Quasi només començar la segona part, Edo llançava una falta a l’àrea quasi des del centre del camp i Jorge Porcar amb cama dreta marcava l’1-1. En aquesta segona part, el Vilafranca va ser dominador davant d’un Vilafamés que es va tancar prou buscant la contra. Al minut 84 una centrada per banda dreta de Miguel la culminava Borja de cap per establir el definitiu 1-2. Als darrers minuts, Ramon va tindre l’1-3 i el Vilafamés també disposaria d’oportunitats amb bones aturades de Ruben i una falta al minut 97 que va eixir fora fregant l’escaire.

Ara els de Toni Mallen continuen primers a la classificació del grup 1 de Segona Regional, amb 3 punts més que el segon classificat.

El proper partit serà al Serrito davant el Vinromà, diumenge 2 d’abril a les 17 hores.