L’Amateur del Vilafranca guanya a Salsadella amb remontada inclosa (1-2)

631

L’Amateur del Vilafranca superava 1-2 al Salsadella al Camp de les Viles el passat dissabte 24 de setembre, refent-se del gol local que arribaria als 2 minuts de partit.

L’11 inicial el van formar Rubén, Nico, Hector, Mateu, Jaime, Andreu, Adrian Gil, Ramon, Borja, Miguel i Edo.

També van participar Ivan, Jorge Gil, Enric, David i Victor Garcia.

Els locals marcaven en la seua primera aproximació pillant un poc descolocats als vilafranquins. Després domini visitant, sense encert en la rematada i també bones intervencions del porter local.

A la segona part, Miguel de falta directa feia l’1-1 al minut 47. 9 minuts després Ramon amb un xut en cama esquerra des de dins de l’àrea anotava l’1-2. D’ací al final del partit el Vilafranca es va defensar amb ordre davant un Salsadella que només tindria 1 o 2 ocasions mig clares. Edo al 90 va poder fer l’1-3 pero el porter local ho va evitar.

El proper partit serà al Serrito davant el Vilanova el diumenge 2 d’octubre a les 17 hores.