L’Amateur del Vilafranca guanya a Cinctorres i segueix primer a la classificació (0-3)

308

Victòria per 0-3 del CF Vilafranca al derbi comarcal jugat al Pla de Mig Ull de Cinctorres el dilluns 1 de maig. Més que notable el desplaçament d’aficionats de Vilafranca, fregant el centenar.

L’11 inicial el van formar Ruben, Nicolas, Hector, Mateu, Jaime, Angel, Jorge Porcar, Borja, Gonzalo, Edo i Miguel.

També van jugar Adrian Gil, Pau, David Ahicart i Pablo Andrés.

La primera part va ser molt trabada amb poques ocasions de gol. Tot i això, una bona combinació vilafranquina acabaria amb el 0-1 marcat per Jorge Porcar.

A la segona part els vilafranquins van ser prou superiors i els gols de Borja i Pablo Andrés certificarien la victòria. L’Esportiu Cinctorrà va poder fer algun gol i el Vilafranca també algun més amb les accions de Miguel i Mateu que enviava la pilota al travesser.

El proper partit serà al Serrito davant el Canet, aquest dissabte 6 de maig a les 19 hores.