L’Amateur del Vilafranca guanya a Benlloch (2-4)

529

Victòria del Amateur al camp del Benlloch per 2-4 el dissabte 26 de novembre.

Alineació: Adrian Vicente, Enric Conesa, Bruno, Javi Nadal, Nicolas, Andreu, Pardo, Ivan, Edo, Javi Prades i Adrian Andres.

També van jugar Manel, Enric Beltran i Javi Fortanet.

Gols: 1-0 (33), 1-1 Adrian Andres (35), 1-2 Javi Prades (48), 1-3 Javi Fortanet (81), 1-4 Javi Fortanet (83), 2-4 (89 )

A la primera part, els vilafranquins van tindre moltes imprecisions i van estar un poc descol·locats al camp. Adrian Andrés i Pardo van tenir ocasions per marcar. Al minut 33 el Benlloch marcava l’1-0. 2 minuts més tard, Adrian Andrés a l’eixida d’un córner empatava el partit.

A la segona meitat, notable millora visitant per dominar el partit, al 48, Javi Prades des de 25 metres feia l’1-2. Javi Fortanet va marcar 2 gols als minuts 81 i el 83 que sentenciaven. El Benlloch aconseguia el 2-4 definitiu al descompte en una jugada embolicada en què es va demanar falta al porter i mans del jugador que va aconseguir el gol.

El proper diumenge 4 de desembre, partit al Serrito davant el Salzadella a les 16h.