L’Amateur del Vilafranca guanya a Benicarló per seguir en la lluita pel liderat (0-1)

271

Victòria per la mínima 0-1 del CF Vilafranca en la seua visita a Benicarló del passat diumenge 5 de març.

L’11 inicial el formaven Ruben, Enric, Hector, Andreu, Jaime, Adrian Gil, Nicolas, Borja, Ramon, Miguel i Gonzalo.

També van jugar Edo, Jorge Porcar i Ivan.

A la primera part els vilafranquins van dominar la possessió de la pilota sense clares ocasions, llevat la del gol, al minut 20 un llançament de Miguel que el porter no aconseguia blocar i al rebot Borja marcava el 0-1.

A la segona part, el joc es va descontrolar. Els locals van tindre un penal que van enviar alt i després el Vilafranca es va quedar amb 10 per l’expulsió d’Enric. Edo va tindre el 0-2 pero el seu xut va ixir alt i als darrers minuts els visitants van treballar en defensa per certificar els 3 punts.

El proper partit serà al Serrito davant l’Albocàsser aquest divendres 10 de març a les 21h.