L’Amateur del Vilafranca guanya a Albocàsser i torna a ser el primer classificat a la lliga (2-3)

603

Victòria 2-3 del Vilafranca en la seua visita al camp de La Planeta d’Albocàsser el diumenge 6 de novembre.

L’11 inicial el van formar Ruben, Nicolas, Hector, Andreu, Jaime, Angel, Adrian Gil, Ramon, Borja, Miguel i Gonzalo.

També van jugar Porcar, Ivan, Jorge Gil, Pablo Andrés i Enric Beltran.

Els vilafranquins van poder marcar als 3 minuts en una ocasió de Miguel que refusava el porter. 1 minut més tard, l’Albocàsser marcava l’1-0 en un llançament a l’escaire. Una bona jugada per banda de Borja i posterior passada a Miguel posava l’1-1 al marcador, era el minut 15.

Al 26 penal sobre Borja que Miguel transformava en l’1-2. Després algunes ocasions més per al Vilafranca com un remat al pal d’Angel de cap.

A la segona part, els visitants tindrien moltes ocasions de gol, pero l’Albocàsser marcava el 2-2 en una errada del porter Ruben. Gonzalo al minut 73 feia una gran jugada per sortejar el porter i marcar en posició escorada el definitiu 2-3.

Ara els de Toni Mallen, Roberto Prades i Alex Tena son els primers classificats a la lliga i aquest diumenge 13 de novembre rebran al Vilafamés al Camp del Serrito a partir de les 17h.