L’Amateur del Vilafranca goleja l’Orpesa B per sumar la primera victòria de la temporada a casa (5-2)

816

L’Amateur del Vilafranca continua invicte a casa des del 23 gener després de superar per 5-2 a l’Orpesa B en la vesprada del diumenge 8 de maig.

L’11 inicial el van formar Mihai, Sergi, Andreu, Nicolas, Jorge Gil, Ivan, Jorge Porcar, Borja, Ramon i Gonzalo.

També van jugar Edo, Pau, Enric, Javi Nadal i Jaime.

Els vilafranquins van tindre un domini absolut a la primera part i Gonzalo amb un hattrick i Ramon posaven un clar 4-0 al descans. També més gols opcions de gol de Jorge Gil, Borja i Nicolas que no es van poder materialitzar.

A la segona part el ritme del joc vilafranquí va caure i l’Orpesa B va disposar d’oportunitats fins marcar el 4-1 al minut 75. Borja amb un gran gol marcava el 5-1 i en una jugada de corner els visitants feien el 5-2.

El proper partit per als de Toni Mallen i Roberto Prades serà a Vilanova, segurament el diumenge 15 a les 17’30 hores.