L’Amateur del Vilafranca goleja el Benicarló Base Futbol (6-0)

588

Golejada de l’Amateur del Vilafranca davant el Benicarló Base Futbol per 6-0 al partit disputat al Camp del Serrito el passat dissabte 29 d’octubre.

D’inici van jugar Mihai, Nicolas, Andreu, Hector, Jaime, Adrian Gil, Angel, Ivan, Miguel, Borja i Gonzalo.

També van jugar Enric Beltran, Jorge Gil, Porcar, Edo i Pablo Andrés.

Els vilafranquins van fer una bona primera part i Gonzalo al minut 19 anotava l’1-0 després d’una bona pressió sobre el meta visitant. A poc per al descans, Gonzalo novament marcava, amb 2-0 s’arribaria al descans. Prèviament el Benicarló Base va tindre algunes accions de perill a pilota aturada ben solventades per Mihai.

A la segona part, al minut 50 Miguel feia el 3-0 i després arribarien 3 gols més d’Adrian Gil en jugada d’estratègia, Jorge Porcar i Pablo Andrés després d’una molt bona assistència d’Edo.

Ara els de Toni Mallen, Roberto Prades i Alex Tena es situen segons a 1 punt del primer classificat l’Atzeneta.

El proper partit serà al Camp de la Planeta d’Albocàsser, segurament el diumenge 6 de novembre per la vesprada.