L’Amateur del Vilafranca fa un mal partit i perd amb claredat amb el Salsadella (0-4)

657

DiaDia

Tercera derrota consecutiva del Vilafranca a la lliga, després de perdre 0-4 davant el Salsadella el diumenge 8 d’octubre al Serrito.

A l’11 inicial van estar Mihai, Alejandro, Hector, Mateu, Nicolas, Ivan, Andreu, Pau Roda, Bruno, Toni i Adrian Andres.

També van jugar Javi, Edo, Adrian Gil i Ximo.

El Salsadella va eixir amb les idees molt clares i als locals no se’ls veia còmodes al terreny de joc. Després d’algunes ocasions visitants, el partit quedava sentenciat amb 3 gols del Salsadella entre els minuts 29 i 42, amb 2 gols aprofitant greus errades vilafranquines en defensa.

A la segona part, el Vilafranca va buscar la reacció amb 3 canvis al descans, pero les oportunitats de gol van ser molt escases i el Salsadella va fer el 0-4 al minut 68.

Així, l’Amateur ha entrat una dinàmica negativa de joc i resultats, després de la victòria de la primera jornada.

Aquest diumenge 15 d’octubre, el lider Torreblanca visitarà el Serrito a les 16h.