L’Amateur del Vilafranca es queda a les portes de puntuar a Rossell (3-1)

723

Derrota per 3-1 de l’Amateur del Vilafranca al Camp de la Planeta de Rossell el passat dissabte 12 de febrer.

D’inici van jugar Mihai, Eric, Mateu, Nicolás, Jorge, Javi Nadal, Ivan, Porcar, Borja, Sergi i Gonzalo.

També van jugar Alejandro, Gabi i Pau.

Partit al qual el Vilafranca li va jugar de tu a tu al segon classificat en un partit que per a res va tindre que vore en el de l’anada que va acabar 1-7.

Els vilafranquins es van defensar amb prou ordre. L’1-0 va arribar al minut 34 en una jugada de contraatac al minut 34. Al 43, Borja amb un llançament des de fora de l’àrea anotava l’1-1, pero 2 minuts després una centrada-xut la tocava un jugador local quasi sense voler per fer el 2-1.

A la segona part, el Vilafranca va tindre les seues opcions davant un Rossell que no va arribar massa a la porteria vilafranquina. Cap al minut 80 es va reclamar un penal per mans que semblava prou clar. Mateu al minut 90 va tindre el 2-2 a treta de corner i posterior rematada de cap que eixia massa centrada. A la darrera acció del partit, contra ràpida dels locals que marcaven el 3-1 definitiu.

El proper partit serà al Serrito davant el Vinromà, diumenge 20 de febrer a les 16’30 hores.