L’Amateur del Vilafranca empata al Serrito amb el Catí en un partit molt vibrant (2-2)

852
Amateur Vilafranca vs Catí

Empat 2-2 al Serrito del Vilafranca davant el Catí el passat diumenge 6 de març.

D’inici van jugar Mihai, Nico, Andreu, Sergi, Jorge, Javi Nadal, Porcar, Borja, Enric, Gonzalo i Edo.

També van jugar Ramon, Jaime, Alejandro i Pau.

Els vilafranquins van fer 30 minuts molt bons, amb ocasions de gol de Gonzalo i un xut d’Edo que després del refús del porter anava al travesser. El Catí va tindre alguna aproximació encara que sense fer intervindre a Mihai.

A la segona part, Borja enviava una pilota al pal i després els vilafranquins es posaven per davant al marcador amb un gol de cap de Porcar al minut 61. Despré els visitants van apretar molt i tindrien fins a 6 clares ocasions de gol, amb 2 pals i moltes intervencions de mèrit de Mihai.

Al minut 87 el Catí feia l’1-1, Ramon al 91 marcava el 2-1 per al Vilafranca en una bona jugada de Borja i al minut 92 arribaria el definitiu 2-2 en una acció en la qual es va reclamar una falta prou clara a Nico que l’àrbit no va senyalar.

Així quart empat consecutiu a casa per als de Toni Mallen i Roberto Prades, que la propera jornada jugaran al camp del Benicarló B, divendres 11 de març a les 21’30 hores.