L’Amateur del Vilafranca empata a casa

623

Vilafranca i Vinaros B es van repartir els punts després d’empatar a 1 al Serrito el diumenge 15 de novembre.

Alineació: Adrian Vicente, Fermin, Alejandro, Javi Nadal, Nicolas, Pablo Pitarch, Miquel, Edo, Pablo Andres, Guillem i Aitor.

També van jugar Andreu, Jordi, Hector i Hector Artola.

Gols: 1-0 (1), 1-1 (56)

Els vilafranquins van marcar als 10 segons després de treure de centre, la pilota arribava a Edo que centrava per marqués Pablo Andrés.

La resta de primera meitat, serien els visitants els que tindrien el control del joc i van arribar a tenir fins a 5 oportunitats de gol, amb un travesser i 2 bones aturades d’Adrian Vicente. A 2 minuts per al final, el Vilafranca es quedava amb 10 després de l’expulsió de Pablo Pitarch per doble groga.

A la segona meitat, el Vilafranca va continuar sense joc fluid i els visitants empataven al minut 56 amb un centre a l’àrea que Alejandro introduïa en la seva pròpia porteria. El Vinaros B es va quedar també amb 10 a falta de 12 minuts per al final i els locals amb l’entrada de Jordi i el canvi de posició de Javi Nadal van jugar el seu millor futbol, ​​tenint ocasions per marcar el 2-1, amb 2 rematades al travesser seguides d’Andreu i Hector Artola.

Diumenge que ve 22 de novembre, partit a La Jana a les 16’30h.