L’Amateur del Vilafranca empata 2-2 amb l’Albocàsser al Serrito

744

El Vilafranca va jugar un nou partit amistòs de preparació per a la lliga. Va ser el dijous 29 davant l’Albocàsser al Serrito i el marcador final va ser d’empat a 2 gols.

Els vilafranquins es van avançar al marcador amb un gol de Borja als 24 minuts, pero l’Albocàsser se’n va anar al descans guanyant 1-2.

Al minut 75 Borja tornava a marcar per als locals.

Aquest diumenge 8 de setembre a les 17h, l’equip vilafranquí jugarà el seu últim partit de pretemporada. Serà a Benassal, davant el Salsadella a la Final del VIII Memorial Enrique Sancho.

En principi, la lliga al grup 1 de Segona Regional ha de començar el cap de setmana del 14 i 15 de setembre, tot i que la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana encara no ha publicat el calendari de competició.