L’Amateur del Vilafranca comença la pretemporada amb derrota per 3-2

438

L’Amateur del CF Vilafranca va jugar el passat diumenge al camp de l’Albocàsser el seu primer partit de la pretempoda, on va acabar perdent per 3-2.

Francis Roig i Alex Tena van comptar amb un equip amb mescla de juvenils i jugadors del primer equip, donades les diverses absències.

Al descans, els visitants guanyaven 0-1 amb un gol en pròpia porta. Quasi només començar la segona part va arribar l’empat a 1. Miguel va fer l’1 a 2, pero a la recta final l’Albocàsser va capgirar el marcador fins al 3-2 final.

L’equip continuarà amb els entrenaments aquesta setmana, descansarà la setmana de festes i després seguiran els amistosos de pretemporada fins a l’inici de la lliga de 2ª Regional, previst per al cap de setmana del 17 i 18 de setembre.