L’Amateur del Vilafranca comença 2023 amb victòria per la mínima a Canet i tornant al liderat (0-1)

644

L’Amateur del Vilafranca ha arrancat 2023 amb una victòria per 0-1 a Canet el diumenge 8 de gener.

D’inici van jugar Ruben, Nicolas, Hector, Mateu, Jorge Gil, Ivan, Adrian Gil, Ramon, Borja, Miguel i Gonzalo.

També van jugar Pau, Enric Beltran i Edo.

Partit molt incòmode per als vilafranquins tot i jugar davant d’un dels darrers classificats.

Els visitants van tindre 2 clares ocasions de gol amb Miguel i Borja com a protagonistes. Als 30 minuts s’anulava un gol de Mateu per suposat fora de joc. Al minut 43 Nicolas rebia una bona passada de Borja per fer el 0-1. Abans Ruben feia una gran aturada a una jugada a la qual es va demanar fora de joc.

A la segona part, els vilafranquins es van defensar de forma molt ordenada i van tindre oportunitats a la contra per sentenciar el partit que no es van poder materialitzar.

Amb els resultats de la jornada, els de Toni Mallén, Roberto Prades i Alex Tena tornen a ocupar la primera posició de la classificació.

El proper partit serà al Serrito davant el Benassal, aquest diumenge 15 de gener a les 17h.