L’Amateur del Vilafranca cau per la mínima amb el Cinctorrà al derby comarcal (2-3)

713

Derrota 2-3 del Vilafranca al Serrito davant el Cinctorrà el diumenge 23 de gener.

D’inici van jugar Enric Segura, Nicolas, Javi Nadal, Mateu, Jorge, Andreu, Pau, Ivan, Enric Beltran, Borja i Gonzalo.

També van jugar Eric i Gabi.

El partit va tindre un ritme frenètic als primers 15 minuts de partit quan el marcador ja era de 2-2, Ivan i Gonzalo igualaven els gols del Cinctorrà.

A la primera part els vilafranquins van tindre fins a 4 clares ocasions de gol, incluint un llançament a la creueta de Nicolas a poc del descans.

A la segona part el Cinctorrà es va quedar amb 10 cap al minut 55 i els vilafranquins no van saber aprofitar la superioritat, jugant de forma precipitada i amb pocs jugadors en posició de remat.

Al minut 80 en un corner, arribaria el 2-3. Als darrers minuts el Vilafranca ho va intentar davant un rival que va fer moltes faltes pero cap rematada va anar entre pals.

El proper partit serà també al Serrito, davant el Benassal, per començar la segona volta de la competició.