L’Amateur del Vilafranca cau per la mínima amb el Benassal (1-2)

678

L’Amateur del Vilafranca va perdre 1-2 amb el Benassal el passat dissabte 22 de maig, tercer jornada de la fase plata.

D’inici van jugar Kameni, Nicolas, Hector, Victor Garcia, Jorge, Javi Nadal, Diego, Adrian Gil, Hamid, Borja i Gabi.

També van jugar Hassan, Andreu, Ivan, Gonzalo i Pau.

Els vilafranquins van jugar molt bé la primera mitja hora de joc, tenint Victor Garcia dues clares ocasions amb rematada després de pilota aturada, una d’elles va anar al travesser.

Hamid va fer l’1-0 al minut 42, pero 2 minuts més tard els benassalencs aconseguien empatar.

A la segona part, el joc es va igualar. Hamid i Gonzalo van tindre 2 clares oportunitats per marcar, el Benassal també tindria les seues opcions fins materialitzar l’1-2 definitiu al minut 88.

El proper partit per als vilafranquins serà a Les Coves de Vinromà, diumenge 30 de maig a les 17’30 hores.