L’Amateur del Vilafranca cau per la mínima a Xert (2-1)

160

Derrota per 2-1 del CF Vilafranca en la seua visita a Xert el passat diumenge 22 d’octubre.

A l’11 inicial van ixir Efren, Luis Mor, Hector, Enric Monfort, Nicolas, Isaac, Ayoub, Ramon, Miguel, Borja i Edo.

També van jugar Jaime, Hector Bayot i David Ahicart.

El conjunt local va ixir fort i al minut 12 marcava l’1-0, abans una pilota havia anat al pal i més tard també enviaven una pilota al travesser.

Els vilafranquins van ser millors al darrer quart de la primera part amb ocasió que no van poder materialitzar.

Després del descans el domini vilafranquí es va intensificar tenint diverses ocasions fins que Borja al 64 marcava l’1-1. Pero 8 minuts més tard, el Xert faria el 2-1 en una ràpida jugada de contraatac. D’ací al final ocasions per al Vilafranca, la més clara de Borja que empalmava de primeres una centrada de Jaime i entre el porter local i el pal evitaven el gol de l’empat.

El proper partit serà al Serrito davant el Rafalafena, el dissabte 28 d’octubre a les 19h.