L’Amateur del Vilafranca cau per la mínima a La Pobla (2-1)

541

Segona derrota de la temporada per al CF Vilafranca, després de perdre per 2-1 a La Pobla Tornesa el passat diumenge 4 de desembre.

Van jugar d’inici Ruben, Enric Beltran, Hector, Mateu, Jorge Gil, Andreu, Adrian Gil, Ramon, Borja, Miguel i Gonzalo.

També van participar Edo, Nicolas, Victor Garcia i David Ahicart.

Els locals van posar una intensitat alta de partit i al minut 7 va arribar l’1-0. 10 minuts després els vilafranquins igualaven el marcador en un penal que transformava Miguel.

A la segona part, La Pobla tindria més i millors ocasions davant un Vilafranca que no va estar còmode al terreny de joc. Al minut 77 els locals marcaven el definitiu 2-1. Als darrers minuts, els vilafranquins ho van intentar pero el marcador ja no es va moure.

El proper partit serà al Serrito davant l’Esportiu Cinctorrà, el cap de setmana del 17 i 18 de desembre.