L’Amateur del Vilafranca cau per la mínima a Càlig (2-1)

582

Tercera derrota de la temporada per al CF Vilafranca, les 3 fora de casa i per idèntic marcador 2-1, després de perdre a Càlig el passat dissabte 28 de gener.

D’inici van jugar Ruben, Nicolas, Hector, Mateu, Enric, Adrian Gil, Ivan, Ramon, Borja, Miguel i Edo.

També van jugar Gonzalo, David Ahicart i Pablo Andrés.

A la primera part els vilafranquins no van estar massa còmodes al terreny de joc. Tot i aixo Borja va poder fer el 0-1 en una acció a la qual el porter li guanyava la partida.

Cap al minut 30 arribava l’1-0, en una jugada un poc afortunada per als locals, Miguel esbarava 5 metres fora de l’àrea junt a la banda al rebre una passada de la defensa, la pilota tornava al vertex de l’àrea gran i el davanter local aconseguia marcar amb un xut molt colocat junt al pal davant l’oposició de dos defenses. A 1 minut del descans, el Càlig anotava el 2-0 en una jugada a la qual es va demanar fora de joc.

A la segona part, els vilafranquins van ser els clars dominadors del partit davanat un Càlig que només enviava balonades buscant la contra. Ramon al 60 va fer el 2-1 i els de Toni Mallen van tindre ocasions que no van poder materialitzar. Als darrers minuts molt poca esportivitat de part dels aficionats i delegat local, tirant en nombroses ocasions vàries pilotes al camp.

El proper partit serà al Serrito davant el Salsadella, diumenge 5 de febrer a les 17h.