L’Amateur del Vilafranca cau golejat a Vilanova (6-1)

484

Derrota abultada per 6-1 de l’Amateur del Vilafranca en la seua visita a Vilanova el passat diumenge 20 d’octubre.

D’inici van jugar Adrian Monfort, Ivan, Hector, Mateu, Nicolas, Andreu, Adrian Gil, Gabi, Sergi, Borja i Planell.

També van jugar Bruno, Jorge Porcar, Edo i Jesus.

Els vilanovins van ixir al terreny de joc molt ben plantats i deixant poques opcions en atac als vilafranquins. L’equip local molt acostumat a les dimensions reduïdes del terreny de joc va aprofitar 2 segones jugades per posar-se 2-0 als minuts 22 i 23 amb llançaments potents des de fora de l’àrea que van anar a l’esquadra. Al minut 29 arribaria el 3-0. En un llançament de falta els locals van enviar la pilota al pal. Els vilafranquins van tindre opcions amb llançaments de Gabi que van ixir alts.

Quasi només començar la segona part va arribar el 4-0 en una jugada en la que es va reclamar fora de joc. El Vilafranca va millorar en aquesta segona part amb més aproximacions a l’àrea rival. Cap al 70, el Vilanova marcava el 5-0 aprofitant la falta d’entendiment de la defensa i el porter. Borja de penal marcava el 5-1 i després una bona jugada col·lectiva del Vilanova suposava el 6-1 definitiu.

El proper partit serà al Serrito davant l’Atzeneta el diumenge 27 d’octubre a les 16h.